Kako pronaći i angažovati Influensere - Orhideje agencija

Kako pronaći i angažovati Influensere?

07.06.2018.
Podelite:
Kako pronaći i angažovati Influensere?

Ukoliko se pitate kako svi poznati  brendovi  angažuju Influensere i gde ih pronalaze, mi ćemo vam otkriti  tajnu. Postoji par alata za pretragu koje možemo koristiti za njihovo pronalaženje.

Pronađite Influensere preko stranica  Influence.co i Social Blade

Influence.co je alat koji vam pomaže da lako pronađete i da se lako povežete sa Influenserima koji žele da rade sa vašim brendom. Ova stranica je poput velike baze podataka za gotovo bilo koju industriju. Osim toga, besplatna je korišćenje sve dok ne dođete do tačke kada kontaktirate više od 30 Influensera mesečno.

Vrlo je jednostavno za korišćenje. Samo upišite željenu kategoriju / industriju u deo za pretraživanje i kliknite dugme ’’search’’.

Ako kliknete na ’’Advanced search’’ dugme, Influensere možete da birate po broju pratioca na Instragramu, lokaciji, uzrastu, prema  Google Analytics i prema mnogim drugim faktorima. Ako niste zainteresovani za Instagram, možete da pretražujete YouTube, Pinterest ili Snapchat. Jednostavno označite šta želite da pretražite i kliknite na dugme ’’Advanced search’’.

Ukoliko želite da vidite da li Influenseri koje ste odabrali imaju prirodnu krivu rasta pratioca, onda koristite platformu Social Blade. Pored toga, ova platforma rangira Influensere u određenoj industriji prema angažmanu i drugim faktorima.

Kontaktirajte Influensere preko Zoho Soocials stranice

Zoho ima ogroman broj alata za olakšavanje vašeg poslovanja, ali jedan koji se izdvojio je platforma za upravljanje društvenim mrežama Zoho Social. Taj alat olakšava pronalaženje i interakciju sa Influenserima na društvenim medijima.

Preko ove stranice možete videti korisne informacije o Influenseru, primera radi koliko pratioca ta osoba ima, ali i istoriju vaše komunikacije sa njom. Ti uvidi vam omogućavaju da pregledate prošle razgovore i izgradite kvalitetan odnos tom osobom.

Upravljanje mrežnim uticajem Influensera preko Asana platforme

Ovu platformu možete koristiti za sve, od dnevnog popisa zadataka do dugoročnog upravljanja projektima ili resursa za obuku za svoje zaposlene. Takođe, ona je izvrstan alat koji vam može pomoći pri upravljanju umrežavanja Influensera.