Novine na Facebook Business stranicama -Orhideje agencija

Novine na Facebook Business stranicama

13.08.2018.
Podelite:
Novine na Facebook Business stranicama

Facebook redizajnira poslovne stranice, događaje i još mnogo toga na mobilnim uređajima.

Facebook je redizajnirao stranice više od 80 miliona preduzeća kako bi "bilo lakše za ljude da komuniciraju sa lokalnim preduzećima i pronađu ono što im je najviše potrebno."

Ažuriraju se stranice kako bi se napravile preporuke za preduzeća, uključujući tekst, fotografije i oznake. Facebook takođe razvija unapređene funkcije za prikazivanje menija, zakazivanje sastanaka i druge akcije, share-ovanje događaja, pravi se aplikacija za pronalažnje posla, prikazivanje Priča na svim stranicama...

Korisnici sada mogu da pretražuju ''Lokalni'' deo aplikacije na Facebook- u, kako bi mogli da vide koja mesta se najviše preporučuju i da provere kojim događajima njihovi prijatelji prisustvuju, a da se nalaze u njihovoj neposrednoj blizini.

LinkedIn će od sada automatski sastavljati uzastopne pozicije unutar iste organizacije u odeljku iskustva profila. Ova nova funkcija dizajna počinje da se primenjuje na desktop i mobilnim uređajima u Americi ove nedelje i biće dostupna globalno svim članovima u narednim nedeljama.